Fijn om kennis te maken! 

Ik ben Babette Demuynck, trotse oprichter van de Groeituin!

 

De Groeituin is een bundeling van mijn passies: werken met kinderen, koken, tuinieren en tekenen/creatief bezig zijn. Dit wil ik maar al te graag gebruiken als middel om jou en je gezin naar je persoonlijk doel te begeleiden, zodat voeding iets fijns blijft en er genoeg tijd is voor plezier en samenzijn.

 

In 2013 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de KHLeuven met specifieke interesse in kinderen en hun (op)voeding. Het jaar daarna volgde ik een extra opleiding tot diabeteseducator en een bijscholing in de sportvoeding. Nog een jaartje later volgde ik de opleiding ‘Voeding bij kinderen en adolescenten’ en sinds kort (2020) rondde ik de opleiding Kindervoeding en Kinderdietiek: Basis af in Nijmegen.

 

Sinds 2014 werk ik als zelfstandige diëtiste. Ik begeleid kinderen en volwassenen met over- of ondergewicht, emotionele eters, diabeten, amateursporters en zwangere vrouwen. Mijn expertise gaat vooral uit naar kinderen en jongeren van 3-17 jaar met overgewicht, maar ook jongere kindjes of kindjes met andere voedingsvragen zijn zeer welkom!